Gør haven klar til spil – hvad er speedminton?

speedminton haven

Er din have klar til sommer? For når sommeren og det gode vejr kommer, skal haven være klar til at komme ud og spille på. Det betyder ikke du skal købe fodbold mål, net og alt muligt stort. Du kan nemt finde sjove spil, der ikke kræver store ting, der fylder i haven. Læs mere om at gøre haven klar til spil og det sjove spil speedminton.

Hvad er speedminton?

Har du nogle sinde hørt om speedminton? Du kan måske regne ud, at det minder lidt om badminton. Dog er det ikke helt det samme. En stor ting mangler nemlig, og det er nettet. I speedminton er et net slet ikke nødvendigt. Du sætter banen op med noget, der minder om et bånd. Du laver to kasser på 5,5 x 5,5 meter med afstand på 12,8 meter imellem dem. Hvis det er for svært, kan du altid ændre på det.

Derfor kan speedminton altså nemt sættes op i hvilken som helst have, bare der er gjort plads til det. Bolden skydes til modsatte firkant, og så handler det bare om at ramme. Du kan altid læse nærmere om reglerne på nettet, hvis du vil vide mere. Men det er altså det perfekte spil til sommeren, uden man skal ud at købe alt mulig udstyr og store ting, der fylder i haven.

Gør plads i haven

For at have plads til at spille spil som speedminton, skal der også gøres klar i haven. Det kan være, du ikke lige har været derude i et stykke tid. Der kan måske være lidt rodet, meget ukrudt eller måske står der nogle ting, som måske ikke behøver at stå der mere. Det kan være du har nogle havemøbler som du ikke bruger, blomster der alligevel er døde eller andet som bare fylder. Så det på tide at få det væk.

Ved at få fjernet nogle unødvendige ting og ved at få ryddet op, er der plads til at lave det, man har lyst til. Og når sommeren kommer, vil du ikke bruge din tid på at gøre haven fin. Så hellere få det gjort nu, så du kan komme ud og spille spil som speedminton. Det er nemt for alle at være med, du kan tage det med i sommerhus, på stranden og så kan du selvfølgelig spille i egen baghave. Det er det perfekte sommerspil med vennerne eller familien.