Gør din bolig klar til salg

Har du en bolig til salg, som du naturligvis gerne vil have afhændet til den helt rigtige køber? Så er du ikke den eneste. Derfor gælder det om at gøre netop dit hus eller din lejlighed så attraktiv som muligt.

Her har vi samlet en række tips til ting, som du – der er sælger – nemt kan gøre for at optimere chancen for et hurtigt salg af din bolig. Det er lettere at få en god pris og en hurtig handel, hvis ’varen’ præsenterer sig godt. Hvis vores tips herunder ikke er nok, er der god hjælp at hente med en professionel boligstyling, så din bolig tager sig godt ud.

4 tips, der gør din bolig attraktiv

De ting, vi anbefaler her, er både nødvendige at gøre, for der skal tages billeder af din bolig samt før hver fremvisning.

Her kommer de 4 tips:

  1. Få fikset alle småting, der halter. Smør det knirkende håndtag, få malet den sidste liste/væg/karm og få ordnet den knækkede flise på badeværelset.
  2. Giv et godt førstehåndsindtryk. Det første, som de potentielle købere ser, har rigtig stor betydning for, om de vælger at købe dit hus. Din bolig skal allerede fra vejen fremstår ren, ryddelig og hyggelig. Sæt friske blomster i krukker ud foran. Træk gardinerne fra. Puds vinduerne. Mal eventuelle mørke vægge i en lys og imødekommende farve. Sørg for, at alle rum fremstår lyse og indbydende.
  3. Ryd op og ud. Når der skal tages billeder af din bolig, må der ikke være for mange forstyrrende elementer. Fjern derfor ting som badebassin og cykler, og sørg for at overflader indendørs er rene og tømt for overflødigt nips.
  4. Trim haven. Din græsplæne skal slås, og dine blomsterbede skal luges. Træværk skal have en gang maling, og måske skal havebordet have en dug på. Vis, at der er hyggeligt.