Vælg et lagerhotel, når du gerne vil have opmagasineret dine ejendele

Der kan være flere gode grunde til, at du gerne vil have dine ejendele opmagasineret. Det kan være, at du står overfor en renovation. Det kan også være, at du er flyttet til en mindre ejendom, eller at du har fremlejet din bolig i en periode.

Uanset årsagen er det naturligvis vigtigt, at du får fundet et tørt og sikkert sted, hvor du kan opbevare dine ejendele. I så fald kan et lagerhotel være en fantastisk idé. Læs mere om lagerhotel her.

Derfor skal du vælge et lagerhotel

Et lagerhotel er som udgangspunkt altid aflåst, opvarmet og med 24 timers videoovervågning. Det betyder derfor, at dine ejendele bliver opbevaret både tørt og sikkert. Du minimerer altså risikoen for, at de går i stykker eller bliver stjålet, når du vælger at opbevare dem på et lagerhotel.

Find den rette størrelse depotrum til dit behov

Når du skal have opmagasineret dine ejendele på et lagerhotel, kan du vælge mellem flere forskellige størrelser depotrum. Ofte kan du vælge mellem alt fra 3 m3 til 180 m3. Derfor burde du også kunne finde et depotrum, der passer til lige præcis dine behov.

Der er naturligvis god grund til at vælge et så lille depotrum som muligt. Oftest vil der være størrelsen, der er afgørende for, hvad lejen vil koste.

Vælg et lagerhotel, der ikke kræver nogen binding

Når du skal finde et lagerhotel, er det en god idé at vælge et, der ikke kræver nogen binding. Det betyder med andre ord, at du kun skal betale for den tid, som du rent faktisk bruger depotrummet.

Nogle lagerhoteller kræver nemlig, at du binder dig til en vis periode. På den måde kan du komme til at betale for et depotrum, som du ikke længere anvender. Derfor er den mest økonomiske metode ofte at fravælge binding.

Overvej om du har brug for en fleksibel løsning

Som nævnt vil lejeprisen for dit depotrum ofte være afhængig af rummets størrelse. Derfor er det også en økonomisk god idé at have et så småt rum som muligt.

Nogle lagerhoteller tilbyder dig derfor også en fleksibel løsning. Her har du mulighed for at skifte mellem forskellige størrelser rum efter behov. På den måde kommer du ikke til at betale mere end højest nødvendigt.