Salg af hos til familie? Dette skal du være opmærksom på

Flere og flere vælger at sælge deres bolig til familiemedlemmer, fremfor at sætte boligen til salg på det offentlige boligmarked. Det kan for eksempel være, at man ejer en gammel gård eller lign. som har været i familiens eje i mange år eller andre årsager. Uanset hvad der ligger til grund for ønsket om at sælge til familie, så er der nogle ting man skal være opmærksom. For almindelige mennesker kan det være svært af finde rundt i alle de forskellige love og regler, når det kommer til familiehandel. Derfor er det en god idé at alliere sig med en advokat, som har ekspertise og erfaring inden for området. Hvis du overvejer at sælge til et familiemedlem og gerne vil finde en advokat der kan rådgive dig, så læs med i resten af denne artikel.

Kender du nogen der kender nogen?

Hvis man skal finde en advokat, en kiropraktor eller enhver anden form for serviceydelse, så kan det være en stor fordel at starte med at række ud til folk man kender, for at høre om de eventuelt skulle kende nogen, som kan hjælpe. Ved at starte med dit eget netværk, øger du chancen for at finde en god advokat, da de alle sammen selv, har deres egnet netværk. Det betyder at man kan komme rigtigt bredt ud.

Google er din bedste ven

Skulle du ikke være så heldig at kunne finde en god advokat igennem dit netværk, så kan du i stedet vende dig mod din computer og hoppe ind på Google. Der kan du med garanti finde det du leder efter. Når du har fortaget din søgning og fundet frem til forskellige advokater, så lad være med at vælge den første og bedste. Kontakt i stedet de forskellige advokater og bed dem om at vurdere din sag og give dig et tilbud.