Slip for hårdt arbejde og nyd livet i elegante havemøbler

I det danske landskab har der sneget sig en tendens ind; haven er kvindens område, og hun bestemmer, hvor potter, planter og havemøbler skal stå. Mændene kommer først på banen, når der skal lægges fliser, slås græs og samles eller males havemøbler. Hvis du er en af dem, der bliver sat til at vedligeholde møbler (som du ikke har valgt) er det måske tid til at sætte foden ned.

Der findes nemlig rigtig mange vedligeholdelsesfri havemøbler, og udvalget er så bredt, at der garanteret er noget, du og din bedre halvdel kan blive enige om. Kigger I for eksempel på Fermob havemøbler, vil I hurtigt opdage, at stort set hele deres sortiment af elegante havemøbler i metal kan findes i alle brandets 24 farver lakering, der er lavet til at kunne tåle vejr og vind. Det er altså dejligt nemt at blive enige om en farve og så vælge model på stole og bord – alt kan potentielt passe sammen i din(e) foretrukne farve(r).

Alle Fermob møbler er i bedste franske design og uovertruffen kvalitet. I Fermobs kæmpe sortiment findes alt fra enkle, små bistrosæt med foldbare caféborde og smarte klapstole til romantiske og feminine 1900 tals-inspirerede møbler i metal. Et sted midt imellem finder du Fermob Luxembourg-serien, hvor de originale stole nærmest er blevet emblem for fransk design. Stolen, der er en genoplivning af en klassisk parkstol – oprindeligt kaldet Senat – kan stadig i dag ses i parker og haver rundt omkring i Paris. De rene linjer og det enkle design er gennemgående i seriens elementer, og du kan sammensætte møblerne efter dine behov.

Hvis du godt kan lide den enkle og elegante Luxembourg-serie, vil du garanteret også synes om Muuto havemøbler i enkelt og tidløst design. Møblerne har et lækkert nordisk udtryk og skønne, gennemarbejdede designs med kant, og de findes i flere forskellige farver, der passer godt i minimalistisk, skandinavisk indretning.